choose language: english

Ponuda kompanije „Frigoterm“ d.o.o. može se podijeliti na sljedeće grane:

Klimatizacija

ponuda klima uredjajiFrigoterm se u proteklom vremenu etablirao kao jedna od vodećih kompanija u klimatizaciji na području Hercegovine. U bogatoj ponudi klima uređaja možemo vam izdvojiti kompletan asortiman „LG“ i „BEKO“ klima uređaja, a od 2011. godine smo i ovlašteni uvoznici i vrhunskih „TOSHIBA“ klima uređaja. Želimo vam napomenuti kako pored pojedinačnih (singl split) uređaja, u prodajnom asortimanu imamo i Multi sistem klima uređaje sa jednom ili više vanjskih jedinica u kombinaciji sa dvije ili više unutrašnjih jedinica. Takođe vam možemo ponuditi i profesionalne klima uređaje sa serves sobe, poslovne prostore, resorane i slično. Pored kompletnog asortimana navedenih marki, u mogućnosti smo vam ponuditi i proizvode drugih marki kao „Fujitsu“ „Samsung“ „Haier“ „Daewoo“ i „Panasonic“.

Rashladne komore/hladnjače

rashladne komore i rashladne hladnjaceOsnovna djelatnost kompanije Frigoterm je proizvodnja, prodaja, montaža i servis rashladnih komora / hladnjača, gdje naše dugogodišnje iskustvo i kvalitetni materijali su garancija vašem zadovoljstvu. U mogućnosti smo vam ponuditi rashladne komore različitih dimenzija i temperaturnih režima a sve prema vašim željama.
Pored klasičnih rashladnih komora, možemo vam ponuditi sve vrste specijalnih rashladnih komora ( komore za testiranje građevinskih materijala, komore za mrtvare, mobilne rashladne komore i sl.) Takodje smo u mogucnosti i ponuditi vam i uredjaje za daljinsko nadziranje i memorisanje temperature, sto je obaveznu ukoliko planirate implementirati HACAP sistem.

Oprema za trgovine i ugostiteljstvo

Oprema za trgovine i ugostiteljstvoFrigoterm sa svojim partnerima vam može ponuditi vrhunsku opremu za trgovine i ugostiteljstvo, kao i izložbene vitrine i rashladne ormare, sve u skladu sa vašim željama. Sve što trebate prilikom opremanja vaše prodavnice, mesnice ili ugostiteljskog objekta jeste da nas pozovete, a sve ostalo je naša briga.

Osim novih rashladnih uređaja, često u našem asortimanu možete naći i korištene rashladne vitrine, koje možemo prepravljati po vašem zahtjevu prepravljati, te ih urediti tako da zadovoljavaju vaše potrebe, a sve to po vrlo povoljnoj cjeni. Na našoj web stranici u podmeniju „AKCIJE“ možete vidjeti šta trenutno imamo od ovakvih vitrina.


U svrhu unapređivanja kvaliteta naših proizvoda i usluga smo se odlučili na uvođenje Sistema za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008, koga smo implementirali  u septembru 2009. godine

 


pogledajte neke od linkova koji vam
mogu biti od koristi prolikom izbora
klimatizacijskog uređaja

 


Uprava - Vrapčići bb, 88000 Mostar, BiH
Maloprodaja - Husnije Repca 13
Uprava i servis: +387 (0) 36 575-130,
Fax: +387 (0) 36 554-666
Maloprodaja: +387 (0) 36 580-640
Dezurni serviser: +387 (0) 61 142-809
E-mail: info@frigoterm.ba